Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@22:00:17 GMT

اومیکرون پی سی آر گریز است

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۲۶۳۳۶

اومیکرون پی سی آر گریز است

حمید سوری اپیدمیولوژیست روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: گزارش های اخیر دانشگاه مریلند در آمریکا نشان می دهد اومیکرون می تواند تست تشخیصی پی سی آر را به شکل کاذب منفی کند  و افراد را فریب دهد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه برخی افراد مبتلا به سویه جدید اومیکرون هستند اما پاسخ آزمایش تشخیصی آنها ممکن است منفی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: هرچند این موضوع براساس گزارش های اولیه بیان شده اما نشان می دهد که باید کنترل و مراقبت ها را به شدت افزایش داد.

این اپیدمیولوژیست یادآور شد: به نظر می رسد رویکرد ما برای ارزیابی و پایش وضعیت اپیدمی امیکرون باید اصلاح شود.

علائم سرماخوردگی را اومیکرون فرض کنیم

سوری افزود: در شرایط فعلی که سویه جدید ویروس کرونا در کشور شناسایی شده، علائم سرماخوردگی را باید اومیکرون فرض کنیم.

وی اظهار داشت: به همین دلیل افراد اگر علائمی مانند آبریزش، سردرد و کوفتگی بدن دارند باید احتمال ابتلا به سویه جدید کرونا را بدهند و خود را مدتی قرنطینه کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: با توجه به اینکه سرعت انتقال این سویه بسیار بالا است و در نتیجه گسترش آن سریع است، همه مردم به شدت باید مراقب باشند و اصول بهداشتی را به دقت رعایت کنند.

الگوهای پیشگیری و مراقبتی را اصلاح کنیم

سوری با یادآوری اینکه الگوهای پیشگیری و مراقبتی خود را متناسب با سویه جدید اصلاح کنیم، ادامه داد: اگر الگوها و رفتارهای خود را اصلاح نکنیم، حتما دچار آسیب های جدی خواهیم شد.

وی ادامه داد: در زمان ابتلا طبیعتا آمادگی نظام سلامت و بهداشت باید به نحو مطلوب وجود داشته باشد تا بتوان از گسترش سویه جدید تا حد امکان، جلوگیری شود.

رییس کمیته پیشگیری و بهداشت قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا همچنین اظهار داشت: در تجمعاتی که احتمال ابتلا به بیماری بالا است، باید محدودیت های مناسبی اعمال کرد تا از انتقال سویه جدید ویروس کرونا جلوگیری شود.

سوری افزود: تعطیلی اماکن عمومی در زمان ابتلا به کرونا خیلی قابل استناد نیست و به عبارتی این موضوع در زمان فعلی توصیه نمی شود مگر اینکه مجبور به این کار شویم.

وی با تاکید بر اینکه پیش از شیوع سویه جدید پوشش واکسیناسیون را باید به شدت افزایش دهیم، افزود: پایش افراد واکسینه نشده باید انجام گیرد و حتی اگر لازم شد واکسن را به درب محل سکونت آنها برسانیم.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ ( آذر ۱۳۹۸ ) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همه‌گیری یاد کرد، تاکنون بیش از ۲۷۹ میلیون را در جهان مبتلا کرده است که از این میان پنج میلیون و ۴۱۱ هزار نفر جان باخته‌اند.

شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنواره‌ها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشی‌ها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.

کرونا تاکنون چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و اومیکرون جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس است.

حال سویه جدیدی از این ویروس در جهان شایع شده که مسری‌تر از سویه‌های قبلی است. سازمان جهانی بهداشت جهانی پنجم آذر واژه یونانی اومیکرون را برای به این سویه جدید که در آفریقای جنوبی شناسایی‌شد، برگزید.

برچسب‌ها اومیکرون ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آنفلوآنزا پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اومیکرون ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اومیکرون ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آنفلوآنزا ویروس کرونا سویه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • هستی گهواره من/ اضطراب مرگ معنا بخش زندگی / گریز از مرگ با مد و دفن شدن در نقش اجتماعی
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است